Uslovi korišćenja

*Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su fotografije, dizajn, tekstovi i sl. su vlasništvo Lilo Decor studija i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti sa autorom.*

—-

Posetom ili kupovinom u “Lilo” internet prodavnici prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate, jer ćete prilikom poručivanja proizvoda biti zamoljeni da se složite sa istima.

Radno vreme

Online prodavnica lilodecorstudio.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja, sajt može biti kraći vremenski period nedostupan.

Opisi proizvoda i fotografije

Lilo nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće i da fotografije što vernije prikažu proizvod. U zavisnosti od vrste proizvoda, njegovog odsjaja, kao i ekrana na kome posmatrate fotografiju, imajte u vidu da je moguće blago odstupanje u nijansi. U slučaju da imate nedoumicu u vezi sa nijansom željenog proizvoda, kontaktirajte nas pre kupovine.

Rok dostave proizvoda

Proizvodi poručeni putem internet prodavnice www.lilodecorstudio.com pakuju se i šalju u roku od 1-3 radna dana, od dana poručivanja ako je izabran način plaćanja pouzećem, ili od dana kada uplata bude evidentirana, ako ste izabrali način plaćanja kreditnim/debitnim karticama. Najčešće je to već isti dan ili sutradan. Na e-mail adresu koju unesete prilikom popunjavanja porudžbenice dobićete obaveštenje kada je proizvod poslat i kada možete da ga očekujete. Za posebne porudžbine, kada se proizvod izrađuje posebno za Vas, rok isporuke je nešto duži, u zavisnosti od vremena potrebnog da se konkteran proizvod izradi. O tačnom vremenu bićete obavešteni prilikom poručivanja. Najčešće je rok 3 do 7 dana.

Okvirno vreme dostave:

– 1-3 radna dana za R. Srbiju
– oko 10 radnih dana za Evropu
– 10-30 radnih dana za USA i Kanadu
– oko 4 i više nedelja za Okeaniju

Imajte u vidu da u vreme državnih praznika vreme dostave može biti nešto duže.

Način dostave proizvoda

Proizvodi kupljeni putem Lilo prodavnice dostavljaju se na adresu kupca kurirskom službom PostExpress ili poštom, u zavisnosti od izabranog načina slanja/plaćanja, kao i države u koju se paket dostavlja.  Dužnost je kupca da prilikom isporuke u prisutvu dostavljača izvrši pregled proizvoda i da dostavljaču odmah ukaže na eventualna mehanička oštećenja nastala u transportu, kao i da nas kontaktira putem elektronske pošte ili putem telefona. Naknadne reklamacije ovog tipa nisu moguće.

Dostupnost proizvoda

Trudimo se da listu dostupnih proizvoda rednovno ažuriramo. Međutim ukoliko ne budemo u mogućnosti da isporučimo bilo koji od naručenih proizvoda, s obzirom na unikatnost proizvoda, u najkraćem mogućem roku ćemo Vas kontaktirati u vezi sa zamenom ili otkazivanjem naručenog proizvoda, putem elektronske pošte ili telefonskim putem.

Troškovi isporuke

Troškove isporuke snosi kupac, osim ako je drugačije navedeno u opisu proizvoda ili u toku određenih akcija i promocija. Troškovi isporuke se uračunavaju u toku kupovine i biće vidno prikazani na konačnom računu, pre potvrde porudžbine od strane kupca.

Odustajanje od kupovine, zamena proizvoda

Kupac može da otkaže bilo koju pošiljku bez naplate dodatnih troškova ukoliko ta pošiljka nije ušla u proces pakovanja i pripreme za isporuku. Ukoliko je proizvod već poslat, a Vi iz bilo kog razloga poželite da vratite ili zamenite proizvod, prihvatamo Vašu odluku u roku od 3 dana (zbog specifičnosti proizvoda) od dana isporuke odnosno preuzimanja.

Ako u ovom razdoblju odlučite da odustanete od narudžbine i ako nas o tome pismeno obavestite, pokrenućemo postupak zamene proizvoda ili povraćaja naplaćene sume, umanjene za troškove poštarine.

Prvenstveno nas morate kontaktirati elektronskim putem ili putem telefona, a nakon toga je potrebno da nam, na vaš trošak, vratite isporučene proizvode. Detalje za vraćanje proizvoda ćete dobiti kada nas kontaktirate. Pažnja: ne vraćajte proizvode pouzećem!

Važno: proizvodi moraju biti zapakovani u originalnu, neoštecenu ambalažu, ne smeju biti korišćeni i moraju biti kompletni (kao u trenutku isporuke).

Povraćaj sredstava ćemo izvršiti u roku od 15 dana od primanja UREDNO vraćenih proizvoda. Ukoliko se pak ne ispune svi gore navedeni uslovi, nećemo biti u mogućnosti da izvršimo povraćaj novca, a proizvode ćemo vam ponovo dostaviti na vaš trošak.

Povrat novca za poklon vaučere nije moguć, s obzirom na specifičnost usluge.

 

*Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su fotografije, dizajn, tekstovi i sl. su vlasništvo prodavnice “Lilo” i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti sa autorom.*