Dobro došli!

Sa puno ljubavi i pažnje mi stvaramo detalje koji će upotpuniti vašu romantičnu priču.

Lilo Decor Studio osnovan je 2009. godine, kao mala porodična radionica, pre svega iz velike ljubavi i potrebe za kreativnim stvaranjem, a zatim i kao težnja da se ljudima, koji u vremenu masovne proizvodnje i uniformisanosti i dalje cene ručnu izradu, ponudi nešto drugačije i jedinstveno.

Srećni smo što su unikatni detalji i dekorativni predmeti koje izrađujemo deo vaših najlepših uspomena svo ovo vreme.

Opredelili smo se za ručni rad jer verujemo da se ljubav protkana u izradu svakog elementa može osetiti i  da ručni rad priča priču.

Dekorativni elementi za venčanja, različiti modni dodaci, nakit, dekor za kuću, koji nastaju u našoj maloj radionici, izrađeni su rukom, kombinacijom starih, tradicionalnih i modernih tehnika i to najčešće samo u jednom primerku ili u malim serijama.
Posebnu pažnju posvećujemo odabiru materijala, njihovoj obradi i detaljima, kako bi trajali dugo i kako biste ih čuvali i sa ponosom pokazivali kada se budete prisećali svojih najdražih momenata.

Uvek nas raduje kada nam šaljete povratne informacije i priče o tome kako su Lilo detalji ulepšali vaše najromantičnije trenutke, venčanja, prosidbe, proslave…

Na ovim stranicama možete videti delić onoga što je stvoreno u “Lilo” radionici, a ukoliko i sami imate neku ideju i želeli biste unikatni modni dodatak ili dekorativni element, kontaktirajte nas, biće nam zadovoljstvo da izradimo baš ono što ste zamislili.