Reklamacija i povrat

Trudimo se da sve reklamacije i primedbe uvažimo i reagujemo u što kraćem roku. U slučaju bilo kakvog problema, slobodno nam se obratite putem elektronske pošte: lilodecorstudio@gmail.com ili Instagram stranice @lilodecorstudio.
Ukoliko imate bilo kakve nedoumice oko artikla koji želite da poručite, personalizacije i slično, molimo Vas da nas prvo kontaktirate putem elektronske pošte: lilodecorstudio@gmail.com ili Instagram stranice @lilodecorstudio.
Imajte u vidu da za specijalno izrađene proizvode po želji kupca, sa personalizacijom nismo u mogućnosti da radimo povrat. Zbog toga ćemo se uvek truditi da pre izrade i isporuke pismenim putem utvrdimo sve Vaše želje i detalje porudžbine kao i da Vam pre isporuke pošaljemo fotografiju proizvoda kako biste još jednom potvrdili da je izrađen po Vašim željama i uputstvima.
 

Reklamacije na oštećenje u transportu

​Pakete, dobro upakovane i obezbeđene, dostavljamo kurirskom službom ili poštom uz napomenu o lomljivosti artikala. Molimo vas da, ukoliko odmah primetite oštećenje paketa, prijavite to kuriru prilikom dostave i zahtevate da se uradi zapisnik, kao i da prijavite reklamaciju nama na lilodecorstudio@gmail.com u roku od 12 sati od prijema paketa kako bismo mogli da reagujemo. Sve reklamacije vezane za oštećenja nastala u transpotru se prihvataju i trudićemo se da ih rešimo u što kraćem roku.

Reklamacije na proizvod

​Ukoliko vam je stigao pogrešan proizvod ili proizvod koji ne odgovara slici artikla, molimo vas da nam se javite na lilodecorstudio@gmail.com u roku od 12 sati od prijema paketa kako bismo mogli da proverimo i odmah reagujemo. Takođe, molimo vas da detaljno pročitate opise proizvoda kao i da pažljivo proveravate podatke koje unosite u polja sa personalizacijom. Nećemo biti u mogućnosti da reklamiramo proizvode ukoliko ste greškom uneli pogrešan natpis. Takođe, imajte u vidu da su artikli većinom ručno rađeni od prirodnih materijala tipa drveta te se godovi i druge vrste nepravilnosti smatraju prirodnim karakteristikama, a ne greškama.

Imajte u vidu da svaki ekran pri različitim podešavanjima osvetljenosti različito prikazuje boje. Iz tog razgloga mogu postojati razlike u nijansama. Molimo Vas da nas kontaktirate pre poručivanja ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu oko nijansi i detalja. Možete nas kontaktirati putem lilodecorstudio@gmail.com ili Instagram stranice @lilodecorstudio

Povrat

Povrat neodgovarajućeg, pogrešno poslatog ili oštećenog artikla vrši se putem izabrane kurirske službe ili pošte u što kraćem roku od dogovora povrata. Proizvod mora da bude pravilno upakovan i zaštićen prilikom transporta. Troškove povrata oštećenog proizvoda ili reklamacije označavate kao trošak primaoca tj. nas, ali isključivo po prethodnom dogovoru i upustvu koje Vam dostavimo. Nećemo biti u mogućnosti da zaprimimo paket ukoliko ne postupite po uputstvu koje ćemo Vam dostaviti kada prijavite reklamaciju. Rok za rešavanje reklamacije u slučaju povrata novca je 10 radnih dana, a za zamenu i izradu novog artikla vreme zavisi od vremena potrebnog za izradu, o čemu ćemo Vas obavestiti prilikom odobrenja reklamacije. 

​Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014), proizvod može da se vrati ili reklamira u roku od 14 dana od primanja paketa.